B&B Evergreen

North Adriatic Coast, Mestre
B&B Evergreen Genel
B&B Evergreen Genel
B&B Evergreen Öne Çıkan Resim
B&B Evergreen Dış Mekan
B&B Evergreen Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
B&B Evergreen
Via Amerigo Vespucci 7 North Adriatic Coast, Mestre

Mestre bölgesindeki B&B Evergreen konaklamanızda, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Venedik Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St. Mark's Meydanı ile 5,6 mi (9 km) ve Piazzale Roma ile 5,6 mi (8,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 6 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Mestre bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x