B&B Due Papi

Ponente Riviera, Savona
B&B Due Papi Genel
B&B Due Papi Genel
B&B Due Papi Öne Çıkan Resim
B&B Due Papi Dış Mekan
B&B Due Papi Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
B&B Due Papi
Piazza Armando Diaz, 7 Ponente Riviera, Savona

B&B Due Papi misafirlere Savona merkezinde, Oratorio del Cristo Risorto ve Chiesa di Sant'Andrea Apostolo ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Savona Limanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Torre Leon Pancaldo ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x