B&B Domus Michaeli

Pompei
B&B Domus Michaeli Genel
B&B Domus Michaeli Öne Çıkan Resim
B&B Domus Michaeli Dış Mekan
B&B Domus Michaeli İç Mekan
B&B Domus Michaeli İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Domus Michaeli
Via Salvo D'Acquisto 7 , Pompei

Pompei bölgesindeki B&B Domus Michaeli konaklamanızda, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Pompeii Ticket Office ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 3,9 mi (6,3 km) ve Piazza Tasso ile 17,5 mi (28,1 km) mesafede.

B&B Domus Michaeli misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda (2)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda (1)
Room
Deluxe Apart Daire (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x