B&B Dei Poeti

Conero Riviera, Civitanova Marche
B&B Dei Poeti Öne Çıkan Resim
B&B Dei Poeti Dış Mekan
B&B Dei Poeti Dış Mekan
B&B Dei Poeti Dış Mekan
B&B Dei Poeti Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
B&B Dei Poeti
Via del Lido 38 Conero Riviera, Civitanova Marche

B&B Dei Poeti misafirlere Civitanova Marche bölgesinde, plaj yakınında, 20 Eylül Meydanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Spiaggia Libera ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Marone Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve AB Disco Bowling - Civitanova Marche MC ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Leopardi)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Pascoli)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (D’annunzio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x