B&B Colibrì

Monsummano Terme
B&B Colibrì Öne Çıkan Resim
B&B Colibrì Dış Mekan
B&B Colibrì Dış Mekan
B&B Colibrì Dış Mekan
B&B Colibrì Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
B&B Colibrì
Via V. Veneto 151 , Monsummano Terme

Monsummano Terme bölgesindeki B&B Colibrì konaklamanızda, Museo di Arte Contemporanea e del Novecento Sanat Müzesi ve Terme Grotta Giusti Spa Oteli ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Terme di Montecatini Spa Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Funicolare Tramvay Hattı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

B&B Colibrì misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, barbekü ızgaraları ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için kütüphane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Zemin Kat (External)
Room
Comfort Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x