B&B Civico 35

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Chieti
B&B Civico 35 Öne Çıkan Resim
B&B Civico 35 Dış Mekan
B&B Civico 35 Kahvaltı
B&B Civico 35 Banyo Tipleri
B&B Civico 35 Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
B&B Civico 35
Via Mazzetti 35 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Chieti

Chieti bölgesindeki B&B Civico 35 konaklamanızda, Corso Marrucino Caddesi ve San Giustino Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel la Civitella Arkeoloji Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Marrucino Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu oda ve kahvaltı sunan otelde, yakın çevrede ücretsiz otopark var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x