B&B Cheung Chau

Pearl River Deltası, Cheung Chau
B&B Cheung Chau Genel
B&B Cheung Chau Genel
B&B Cheung Chau Genel
B&B Cheung Chau Genel
B&B Cheung Chau Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
B&B Cheung Chau
10 Pak She Street Pearl River Deltası, Cheung Chau

B&B Cheung Chau misafirlere Cheung Chau bölgesinde, plaj yakınında, Tung Wan Plajı yakınında ve Cheung Po Tsai Mağarası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Hong Kong Disneyland ile 18,2 mi (29,3 km) ve Harbour City ile 28 mi (45 km) mesafede.

Alman mutfağı alanında uzman olan Eggenberg Restaurant yemek servisi için ideal; bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Zemin Kat (Pak She)
Room
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, 2 Banyolu, Avlu
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x