B&b Centro Storico

Catanzaro
B&b Centro Storico Öne Çıkan Resim
B&b Centro Storico Dış Mekan
B&b Centro Storico Dış Mekan
B&b Centro Storico İç Mekan
B&b Centro Storico Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
B&b Centro Storico
Via Poerio 85 , Catanzaro

Catanzaro bölgesindeki B&b Centro Storico konaklamanızda, Complesso di San Giovanni ve Piazza Grimaldi Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sila Ulusal Parkı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Caminia Plajı ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 4 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x