B&B Cascina Belsito

Kuzey Piedmont, Biella
B&B Cascina Belsito Öne Çıkan Resim
B&B Cascina Belsito Dış Mekan
B&B Cascina Belsito Dış Mekan
B&B Cascina Belsito Dış Mekan
B&B Cascina Belsito Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
B&B Cascina Belsito
via belsito 7 Kuzey Piedmont, Biella

B&B Cascina Belsito konaklamanızda Biella merkezinde, Palazzo La Marmora Sarayı ve Biella Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fondazione FILA Müzesi ile 1,6 km (1 mil) ve Lago della Vecchia ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

B&B Cascina Belsito misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x