B&B Casa Valeria

Doğu Sicilya, Katanya
B&B Casa Valeria Öne Çıkan Resim
B&B Casa Valeria Dış Mekan
B&B Casa Valeria Dış Mekan
B&B Casa Valeria Dış Mekan
B&B Casa Valeria Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
B&B Casa Valeria
Via Duca Degli Abruzzi, 57 Doğu Sicilya, Katanya

B&B Casa Valeria misafirlere Katanya (Picanello-Ognina-Barriera-Canalicchio) bölgesinde, Spiaggia San Giovanni Licuti Rocce ve San Giovanni Limanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 10 mi (16,2 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x