B&B Casa Pura Vista

Batı Endülüs, Arenas
B&B Casa Pura Vista Genel
B&B Casa Pura Vista Genel
B&B Casa Pura Vista Genel
B&B Casa Pura Vista Genel
B&B Casa Pura Vista Genel
Image More +42 fotoğraf
B&B Casa Pura Vista
Camino De Canillas Batı Endülüs, Arenas

B&B Casa Pura Vista konaklamanızda Arenas bölgesinde, Aquavelis Su Parkı ile 14,3 km (8,9 mi) ve El Ingenio Alışveriş Merkezi ile 14,9 km (9,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Playa de Torre del Mar Plajı ile 15,2 km (9,5 mil) ve Baviera Golf ile 16,2 km (10 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 4 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x