B&B Casa Mazzola

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sant'Agnello
B&B Casa Mazzola Öne Çıkan Resim
B&B Casa Mazzola Dış Mekan
B&B Casa Mazzola Dış Mekan
B&B Casa Mazzola Dış Mekan
B&B Casa Mazzola Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
B&B Casa Mazzola
Via Nastro D'Argento 35 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sant'Agnello

Sant'Agnello bölgesindeki B&B Casa Mazzola misafirlere denize sıfır, Sorrento Peninsula ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Deep Valley of the Mills ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza Tasso ile 3,5 mi (5,6 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x