B&B Casa Juarez

La Paz
B&B Casa Juarez Genel
B&B Casa Juarez Öne Çıkan Resim
B&B Casa Juarez Dış Mekan
B&B Casa Juarez Dış Mekan
B&B Casa Juarez Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
B&B Casa Juarez
Lic. Benito Juarez Between Guillermo Prieto & Ignacio Ramirez , La Paz

B&B Casa Juarez misafirlere La Paz merkezinde, Baja California Yarımadası yakınında ve Malecon La Paz ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Balandra Plajı ile 15,7 mi (25,2 km) ve Balina Müzesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Süit
Room
Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x