B&B Casa da Mare

Salento Yarımadası (bölge), Torre Mozza
B&B Casa da Mare Öne Çıkan Resim
B&B Casa da Mare Dış Mekan
B&B Casa da Mare Dış Mekan
B&B Casa da Mare Dış Mekan
B&B Casa da Mare Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
B&B Casa da Mare
via g. savonarola, 6 torre mozza Salento Yarımadası (bölge), Torre Mozza

Ugento bölgesindeki B&B Casa da Mare misafirlere deniz kıyısında, Spiaggia di Pescoluse (Maldive del Salento) Plajı ve Torre San Giovanni Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ugento Arkeoloji Müzesi ile 11,5 km (7,2 mil) ve Chisea Maria Ausiliatrice ile 17,3 km (10,7 mil) mesafede.

Restoranda B&B Casa da Mare misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki 2 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x