B&B Casa Ceruti

İtalya Gölleri, Villa Guardia
B&B Casa Ceruti Öne Çıkan Resim
B&B Casa Ceruti Dış Mekan
B&B Casa Ceruti Dış Mekan
B&B Casa Ceruti Dış Mekan
B&B Casa Ceruti Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Casa Ceruti
4 Via Papa Giovanni XXIII İtalya Gölleri, Villa Guardia

Villa Guardia bölgesindeki B&B Casa Ceruti konaklamanızda Mokart Como ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Monticello Golf Kulübü ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Lugano Gölü ile 14,7 mi (23,7 km) ve Como-Brunate Kablolu Treni ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Teras
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x