B&B C'era una volta

Itria Valley, Alberobello
B&B C'era una volta Öne Çıkan Resim
B&B C'era una volta İç Mekan
B&B C'era una volta Kahvaltı
B&B C'era una volta Oda Düzeni
B&B C'era una volta Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
B&B C'era una volta
corso Trieste e Trento, 60-62 Itria Valley, Alberobello

Alberobello bölgesindeki B&B C'era una volta konaklamanızda, Santi medici Cosma e Damiano Bazilikası ve Casa Pezzolla Bölge Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 12,6 mi (20,3 km) ve Trullo Sovrano ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit, Küvet, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x