B&B Boutique Villa Terry

Bottanuco
B&B Boutique Villa Terry Öne Çıkan Resim
B&B Boutique Villa Terry Dış Mekan
B&B Boutique Villa Terry Dış Mekan
B&B Boutique Villa Terry Dış Mekan
B&B Boutique Villa Terry Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
B&B Boutique Villa Terry
VIA PAPA GIOVANNI XXIII 46 , Bottanuco

B&B Boutique Villa Terry konaklamanızda Bottanuco bölgesinde, Leolandia ile 5,3 km (3,3 mi) ve Papa Giovanni XXIII Hastanesi ile 15,6 km (9,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Parco Faunistico Le Cornelle (Cornelle Hayvanat Bahçesi) ile 17,4 km (10,8 mi) ve Piazza Vecchia ile 19,9 km (12,4 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere atari salonu/oyun odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x