B&B Bagigiogrill

North Adriatic Coast, Mestre
B&B Bagigiogrill Öne Çıkan Resim
B&B Bagigiogrill İç Mekan
B&B Bagigiogrill İç Mekan
B&B Bagigiogrill İç Mekan
B&B Bagigiogrill Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
B&B Bagigiogrill
Via Moranzani 4 North Adriatic Coast, Mestre

B&B Bagigiogrill misafirlere Mestre (Malcontenta) bölgesinde, Villa Foscari La Malcontenta ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Villa Widmann Rezzonico Foscari ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel St. Mark's Meydanı ile 9,1 mi (14,6 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

B&B Bagigiogrill misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x