B&B Anthea

Linguaglossa
B&B Anthea Öne Çıkan Resim
B&B Anthea Dış Mekan
B&B Anthea Dış Mekan
B&B Anthea Dış Mekan
B&B Anthea Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Anthea
Vico delle Orfanelle , Linguaglossa

B&B Anthea misafirlere Linguaglossa merkezinde, Paola San Francesco Kilisesi yakınında ve Etna Dağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Isola Bella ile 15,7 mi (25,3 km) ve Taormina Teleferiği ile 16,7 mi (26,8 km) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 3 restoran ve 5 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için adeta bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı mevcut.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Family Süit, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x