B&B Amarillo

Western Sicily, Palermo
B&B Amarillo Genel
B&B Amarillo Genel
B&B Amarillo Öne Çıkan Resim
B&B Amarillo Dış Mekan
B&B Amarillo Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
B&B Amarillo
Via E. Amari Western Sicily, Palermo

B&B Amarillo konaklamanızda Palermo merkezinde, Regional Archaeological Museum (Bölgesel Arkeoloji Müzesi) ve Teatro Massimo ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Amiral St. Mary’nin Eş Katedrali ile 1,7 km (1 mil) ve San Cataldo Kilisesi ile 1,7 km (1 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x