B&B Alloggio Maria

Napoli
B&B Alloggio Maria Öne Çıkan Resim
B&B Alloggio Maria Dış Mekan
B&B Alloggio Maria Dış Mekan
B&B Alloggio Maria Dış Mekan
B&B Alloggio Maria Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
B&B Alloggio Maria
Vico dei Panettieri 2 , Napoli

B&B Alloggio Maria misafirlere Napoli merkezinde, Napoli Katedrali ve Via San Gregorio Armeno yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Piazza del Plebiscito ile 1,8 mi (2,9 km) ve Molo Beverello Limanı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x