B&B Alle Querce

San Giovanni Rotondo
B&B Alle Querce Öne Çıkan Resim
B&B Alle Querce Dış Mekan
B&B Alle Querce Dış Mekan
B&B Alle Querce Dış Mekan
B&B Alle Querce Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
B&B Alle Querce
Via Pietrelcina 1 , San Giovanni Rotondo

San Giovanni Rotondo bölgesindeki B&B Alle Querce konaklamanızda, Gargano Burnu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Padre Pio Shrine ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Padre Pio Pilgrimage Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Casa Sollievo della Sofferenza ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (m4)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x