B&B Affittacamere del Teatro

Salento Yarımadası (bölge), Brindisi
B&B Affittacamere del Teatro Öne Çıkan Resim
B&B Affittacamere del Teatro Oda Düzeni
B&B Affittacamere del Teatro Oda Düzeni
B&B Affittacamere del Teatro Oda Düzeni
B&B Affittacamere del Teatro Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
B&B Affittacamere del Teatro
Via Santa Caterina Salento Yarımadası (bölge), Brindisi

B&B Affittacamere del Teatro misafirlere Brindisi (Brindisi Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, San Pietro Degli Schiavoni Arkeolojik Sit Alanı ve Teatro Verdi Tiyatrosu ve Sahne Sanatları Merkezi yakınında. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Loggia di Palazzo Balsamo Saray Balkonu ile 0,1 mi (0,1 km) ve Brindisi Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x