Azureva Saint Cyprien

Languedoc Sahili, Saint-Cyprien
Azureva Saint Cyprien Genel
Azureva Saint Cyprien Genel
Azureva Saint Cyprien Genel
Azureva Saint Cyprien Genel
Azureva Saint Cyprien Genel
Image More +39 fotoğraf
Azureva Saint Cyprien
Cami de la Mar Languedoc Sahili, Saint-Cyprien

Azureva Saint Cyprien misafirlere Saint-Cyprien bölgesinde, plaj yakınında, Les collections de Saint-Cyprien Modern Sanat Galerisi ve Casino JOA de St-Cyprien Kumarhanesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil parkı Saint-Cyprien-Plage ile 1,7 mi (2,8 km) ve Occitanie Plajları ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Azureva Saint Cyprien misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x