Azure Del Mar

Maya Beach
Azure Del Mar Genel
Azure Del Mar Genel
Azure Del Mar Öne Çıkan Resim
Azure Del Mar Dış Mekan
Azure Del Mar Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Azure Del Mar
714 Maya Beach Way , Maya Beach

Azure Del Mar misafirlere Placencia (Maya Beach) bölgesinde, Maya Plajı ve Placencia Peninsula yakınında. Bu plaj olan küçük otel Placencia Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Inky's Mini Golf ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 4 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, Plaj Manzaralı
Room
Superior Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x