azuLine Hotel Galfi

Sant Antoni de Portmany
azuLine Hotel Galfi Öne Çıkan Resim
azuLine Hotel Galfi Dış Mekan
azuLine Hotel Galfi Dış Mekan
azuLine Hotel Galfi Dış Mekan
azuLine Hotel Galfi Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
azuLine Hotel Galfi
Avenida Doctor Fleming s/n , Sant Antoni de Portmany

AzuLine Hotel Galfi misafirlere Sant Antoni de Portmany bölgesinde, deniz kıyısında, S'Arenal Plajı ile Columbus Yumurtası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İbiza Limanı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Playa de Talamanca ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Restoranda azuLine Hotel Galfi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

52 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 50 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x