Azul Surf Club

El Cuco
Azul Surf Club Genel
Azul Surf Club Öne Çıkan Resim
Azul Surf Club Dış Mekan
Azul Surf Club Dış Mekan
Azul Surf Club Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Azul Surf Club
El Esterito , El Cuco

Azul Surf Club misafirlere El Cuco bölgesinde, plajda, El Cuco Plajı yakınında ve El Cuco Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Las Flores Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Las Tunas Beach ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x