Azul Hotel & Restaurante

Yucatan Yarımadası, Ciudad del Carmen
Azul Hotel & Restaurante Öne Çıkan Resim
Azul Hotel & Restaurante Dış Mekan
Azul Hotel & Restaurante Dış Mekan
Azul Hotel & Restaurante Dış Mekan
Azul Hotel & Restaurante Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Azul Hotel & Restaurante
Av Paseo del Mar No. 110 A Justo Sierra Yucatan Yarımadası, Ciudad del Carmen

Azul Hotel & Restaurante misafirlere Ciudad del Carmen (Justo Sierra) bölgesinde, Norte Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Domo del Mar Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carmen XXI Kongre Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Fatima Meryem Ana Kilisesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Deniz ürünleri sevenler için lobby ideal; otelin aile restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için LED televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x