Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel

Agadir-ıda Ou Tanane, Tamraght
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel Öne Çıkan Resim
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel Dış Mekan
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel Dış Mekan
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel İç Mekan
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel
Tamraght Ouzdar Agadir-ıda Ou Tanane, Tamraght

Azul Guest House Taghazout Bay - Hostel misafirlere Aourir bölgesinde, plaj yakınında ve Imourane Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Agadir Plajı) ile 9 mi (14,5 km) ve Agadir Marina ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x