Azana Green Resort Pracimantoro

Lebak
Azana Green Resort Pracimantoro Genel
Azana Green Resort Pracimantoro Öne Çıkan Resim
Azana Green Resort Pracimantoro Dış Mekan
Azana Green Resort Pracimantoro Dış Mekan
Azana Green Resort Pracimantoro Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Azana Green Resort Pracimantoro
Jl. Raya Pracimantoro No.28 Wonogiri , Lebak

Azana Green Resort Pracimantoro konaklamanızda Lebak bölgesinde, Goa Pindul ile 29,4 km (18,3 mi) ve Pantai Baron ile 44,5 km (27,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Jomblang Mağarası ile 13,3 mi (21,3 km) ve Pantai Wediombo ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x