Azam Hotel

Mezam, Bamenda
Azam Hotel Genel
Azam Hotel Genel
Azam Hotel Genel
Azam Hotel Genel
Azam Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
Azam Hotel
Bamenda - Nord Ouest Mezam, Bamenda

Bamenda bölgesindeki Azam Hotel konaklamanızda, Bamenda İl Stadı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Bamenda Kongre Salonu ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bamenda Ana Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Karavan/otobüs/kamyon otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x