Azalea Motel

Explorer Country, Coonabarabran
Azalea Motel Öne Çıkan Resim
Azalea Motel Dış Mekan
Azalea Motel Dış Mekan
Azalea Motel Dış Mekan
Azalea Motel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Azalea Motel
Newell Highway Explorer Country, Coonabarabran

Coonabarabran bölgesindeki Azalea Motel konaklamanızda, Coonabarabran Turizm Danışma Merkezi ve Crystal Kingdom Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Cooleburba State Conservation Area ile 4,1 mi (6,5 km) ve Ukerbarley State Conservation Area ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Queen Room)
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x