Azalea Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Azalea Homestay Genel
Azalea Homestay Öne Çıkan Resim
Azalea Homestay Dış Mekan
Azalea Homestay Dış Mekan
Azalea Homestay Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Azalea Homestay
114 Tran Nhan Tong Orta Vietnam, Cam Chau

Azalea Homestay misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Köprüsü ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel My Khe Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x