Azafrán Consuegra Casa Rural

Consuegra
Azafrán Consuegra Casa Rural Genel
Azafrán Consuegra Casa Rural Genel
Azafrán Consuegra Casa Rural Genel
Azafrán Consuegra Casa Rural Genel
Azafrán Consuegra Casa Rural Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Azafrán Consuegra Casa Rural
CALLE CRISTO 22 , Consuegra

Consuegra bölgesindeki Azafrán Consuegra Casa Rural misafirlere tarihi bölgede, Plaza de Espana Meydanı ile Parroquia de santa maría la mayor 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Calderico Tepesi Yel Değirmenleri ile 0,8 mi (1,4 km) ve Consuegra Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x