Ayurveda Villa 386

Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya
Ayurveda Villa 386 Genel
Ayurveda Villa 386 Öne Çıkan Resim
Ayurveda Villa 386 Dış Mekan
Ayurveda Villa 386 İç Mekan
Ayurveda Villa 386 Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Ayurveda Villa 386
386 Galle Road Güney Sri Lanka Sahili, Balapitiya

Balapitiya bölgesindeki Ayurveda Villa 386 misafirlere okyanus kıyısında, Ahungalla Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kosgoda Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Bentota Plajı ile 10,7 mi (17,2 km) ve Balapitiya Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Ayurveda Villa 386 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda (Open Air Bathroom)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x