Ayenda Abitare 56 Hotel

Bogota
Ayenda Abitare 56 Hotel Genel
Ayenda Abitare 56 Hotel Öne Çıkan Resim
Ayenda Abitare 56 Hotel Dış Mekan
Ayenda Abitare 56 Hotel Dış Mekan
Ayenda Abitare 56 Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Ayenda Abitare 56 Hotel
Calle 56, #7-79 , Bogota

Ayenda Abitare 56 Hotel misafirlere Bogotá merkezinde, St. Thomas Üniversitesi ve Clínica de Marly ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 3,8 mi (6,2 km) ve Park 93 ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Ayenda Abitare 56 Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 28 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x