Away Pranburi Beach Resort

Orta Tayland, Sam Roi Yot
Away Pranburi Beach Resort Genel
Away Pranburi Beach Resort Genel
Away Pranburi Beach Resort Öne Çıkan Resim
Away Pranburi Beach Resort Dış Mekan
Away Pranburi Beach Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Away Pranburi Beach Resort
99/9 M. 8 Banbangpu Beach Orta Tayland, Sam Roi Yot

Sam Roi Yot bölgesindeki Away Pranburi Beach Resort konaklamanızda, Bang Po Plajı ve Khao Sam Roi Yot Ulusal Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Vana Nava Hua Hin Su Parkı ile 29,9 mi (48,2 km) ve Hua Hin Plajı ile 30,1 mi (48,4 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Pulakorn misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Sea View Room
Room
Deluxe Pool Access Room
Room
Pool Villa
Room
Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x