Awarta Nusa Dua Resort & Villas

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
Awarta Nusa Dua Resort & Villas Genel
Awarta Nusa Dua Resort & Villas Genel
Awarta Nusa Dua Resort & Villas Genel
Awarta Nusa Dua Resort & Villas Genel
Awarta Nusa Dua Resort & Villas Genel
Image More +108 fotoğraf
Awarta Nusa Dua Resort & Villas
Kawasan Pariwisata ITDC Lot NW 2 & 3 Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Awarta Nusa Dua Resort & Villas Nusa Dua merkezinde, Bali Nusa Dua Kongre Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Bali Collection Alışveriş Merkezi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Nusa Dua Plajı ile 1,7 km ve Püsküren Su ile 2,5 km mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için RU YI Chinese ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve LED televizyon olan 88 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Nusa Dua bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Premier
Premier Deluxe Family Suite
Lagoon
Lagoon Family Pool Suite
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı (The Royal Orchid)
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
The Awarta Presidential Suite
Room
Private Pool Suite
Room
Balcony Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x