Aw Hotel Holidays Palace

San Andres
Aw Hotel Holidays Palace Öne Çıkan Resim
Aw Hotel Holidays Palace Dış Mekan
Aw Hotel Holidays Palace Dış Mekan
Aw Hotel Holidays Palace Dış Mekan
Aw Hotel Holidays Palace Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Aw Hotel Holidays Palace
Elsy Bar , San Andres

San Andres bölgesindeki Aw Hotel Holidays Palace misafirlere deniz kıyısında, Bolivar Adası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve El Hoyo Soplador Gayzeri ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel San Luis Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve West View ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Exclusive Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x