Avra Apartments

Apokoronas
Avra Apartments Öne Çıkan Resim
Avra Apartments Dış Mekan
Avra Apartments Dış Mekan
Avra Apartments Dış Mekan
Avra Apartments Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Avra Apartments
Kalyves , Apokoronas

Apokoronas bölgesindeki Avra Apartments konaklamanızda, Blue Coast ve Kalyves Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Souda Limanı ile 6,8 mi (11 km) ve Eski Venedik Limanı ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x