Avatara Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Avatara Resort Genel
Avatara Resort Genel
Avatara Resort Öne Çıkan Resim
Avatara Resort Dış Mekan
Avatara Resort Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Avatara Resort
106 Moo 4, Lung Jep Beach T. Phe, Muang Tayland Doğu Sahili, Rayong

Rayong bölgesindeki Avatara Resort misafirlere plajda, Ao Cho Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ao Phai Plajı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Hat Sai Kaew Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Koh Samet İskelesi ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x