Avari Lahore

Lahore
Avari Lahore Genel
Avari Lahore Genel
Avari Lahore Genel
Avari Lahore Öne Çıkan Resim
Avari Lahore Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Avari Lahore
87 Shahrah-e-Quaid-e-Azam , Lahore

Avari Lahore misafirlere Lahore (Çarşı Caddesi) bölgesinde, Lahor Hayvanat Bahçesi yakınında ve Alhamra Art Gallery ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Qaddafi Stadium ile 0,2 mi (0,3 km) ve Summit Minar ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 188 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda (Avari World Traveller)
Business
Business Oda (Club)
Room
Executive Oda (Club)
Room
Executive Süit
Room
Presidential Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x