Avani+ Luang Prabang Hotel

Luang Prabang
Avani+ Luang Prabang Hotel Genel
Avani+ Luang Prabang Hotel Öne Çıkan Resim
Avani+ Luang Prabang Hotel Yerinde Yemek
Avani+ Luang Prabang Hotel Yerinde Yemek
Avani+ Luang Prabang Hotel Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
Avani+ Luang Prabang Hotel
Setthathirath Road Hua Xieng Village , Luang Prabang

Avani+ Luang Prabang Hotel misafirlere Luang Prabang merkezinde, Dara Market ve Geleneksel Sanatlar ve Etnoloji Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Wat Mai ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sabah Pazarı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Bistro restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (AVANI)
Süit
Süit (AVANI)
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı (AVANI)
Room
Süit (AVANI)
Room
Deluxe Oda (AVANI)
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı (AVANI)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x