Avani+ Khao Lak Resort

Phang Nga Sahili, Khao Lak
Avani+ Khao Lak Resort Genel
Avani+ Khao Lak Resort Genel
Avani+ Khao Lak Resort Genel
Avani+ Khao Lak Resort Genel
Avani+ Khao Lak Resort Genel
Image More +132 fotoğraf
Avani+ Khao Lak Resort
99 Moo 8, Petchkasem Road, Bang-Muang Phang Nga Sahili, Khao Lak

Avani+ Khao Lak Resort misafirlere Takua Pa bölgesinde, plajda, Bang Sak ve Pak Weep Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bang Niang Plajı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Ban Thap Tawan Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Elements yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 327 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve 24 saat açık sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Oda, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası (Pool)
Room
Deluxe Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x