Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes

Pont-Saint-Martin
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes Öne Çıkan Resim
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes İç Mekan
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes İç Mekan
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes Kahvaltı
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes
2 Impasse des Châtaigniers , Pont-Saint-Martin

Pont-Saint-Martin bölgesindeki Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes konaklamanızda Loire Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Domaine du Moulin ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Saint Jacques Hastanesi ile 5,5 mi (8,8 km) ve The Rings ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Table d'hotes, Aux Coquelicots Sauvages, Chambres d'Hotes misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Chevre Feuille)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Coquelicots)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Clematite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x