Auténtico Monterrey

Kuzey Meksika, Garza Garcia
Auténtico Monterrey Genel
Auténtico Monterrey Genel
Auténtico Monterrey Genel
Auténtico Monterrey Genel
Auténtico Monterrey Genel
Image More +76 fotoğraf
Auténtico Monterrey
Avenida Manuel Gómez Morín 285 Col Valle del Campestre Kuzey Meksika, Garza Garcia

Auténtico Monterrey misafirlere San Pedro Garza Garcia bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Paseo San Pedro yakınında ve Convex Sergi Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Macroplaza ile 4,1 mi (6,5 km) ve Fundidora Parkı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Reys Café yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Master Suite
Room
Master Lounge

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x