Auszeithotel

Frankenhoehe, Wornitz
Auszeithotel Öne Çıkan Resim
Auszeithotel Dış Mekan
Auszeithotel Dış Mekan
Auszeithotel Dış Mekan
Auszeithotel İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Auszeithotel
Hammerstatt 6 Frankenhoehe, Wornitz

Wornitz bölgesindeki Auszeithotel konaklamanızda Franconian Heights Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Feuchtwangen Kumarhanesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Golfpark Rothenburg ile 7,1 mi (11,4 km) ve Tauber Valley ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Auszeit Café & Hotel restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta sonu 6.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x