Aurum Resorts

Morjim
Aurum Resorts Öne Çıkan Resim
Aurum Resorts Dış Mekan
Aurum Resorts Dış Mekan
Aurum Resorts Dış Mekan
Aurum Resorts Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Aurum Resorts
743/K Newwada, Pernem Morjim, Goa India, 403512 Morjim, India , Morjim

Morjim bölgesindeki Aurum Resorts konaklamanızda, Ashvem Plajı ve Mandrem Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Anjuna Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Baga Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Kır Evi, Havuz Manzaralı
Room
Kır Evi, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x