Aurora Luxury Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Aurora Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Aurora Luxury Suites Dış Mekan
Aurora Luxury Suites Dış Mekan
Aurora Luxury Suites Dış Mekan
Aurora Luxury Suites Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Aurora Luxury Suites
Pori Beach Imerovigli Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Aurora Luxury Suites misafirlere Santorini bölgesinde, plajda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pori Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Athinios Limanı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 odada açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Honeymoon
Honeymoon Süit
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit
Comfort
Comfort Oda
Executive
Executive Süit (Cave)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x