Aurora Guest House

Aberdeenshire Ve Moray, Aberdeen
Aurora Guest House Genel
Aurora Guest House Genel
Aurora Guest House Öne Çıkan Resim
Aurora Guest House Dış Mekan
Aurora Guest House Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Aurora Guest House
429 Great Western Road Aberdeenshire Ve Moray, Aberdeen

Aberdeen (Central Aberdeen) bölgesindeki Aurora Guest House konaklamanızda Gordon Highlanders Müzesi ve Robert Gordon Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Aberdeen Müzik Salonu ile 2,2 km ve His Majesty's Tiyatrosu ile 3,1 km mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 9.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 7 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (1st Floor)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Tek Kişilik Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x